Image by Tessa Rampersad

Sales Lead - Utrecht

trek

Employment Type:

Job Level:

Retail

Category:

Oct 7, 2021

Posted:

Utrecht,
Netherlands

Job Location:

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."

Job Description

TREK is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met TREK in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen: Bouw aan duurzame dingen - herinneringen, relaties, fietsen, een merk - en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders - stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen. Wij willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie; 

‘’We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’

Wil jij mee bouwen aan de missie van TREK, ben je klantgericht en heb je een passie voor fietsen? Voor onze TREK Store in Utrecht zijn wij op zoek naar een Sales Lead. Ben jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Jij zorgt ervoor dat de winkel er op en top uitziet, zodat je onze klanten in een verzorgde omgeving kunt adviseren over onze producten. Naast onze fietsen, verkoop jij ook accessoires en kleding en zorg dat je dat je alles netjes met de klant afhandelt. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel goed gevuld blijft zodat alle onze producten zichtbaar voor de klanten klaarliggen.
Naast je reguliere werkzaamheden draag je als Sales Lead een extra verantwoordelijkheid bij afwezigheid van de Store Manager. Op dat moment krijg jij namelijk de leiding over de winkel en verwachten we dat alles soepel blijft lopen. Zoals we dat bij TREK zeggen, ben jij ‘’second in command’’.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een kandidaat die woonachting is in Utrecht of nabije omgeving met minimaal 3 jaar gelijksoortige ervaring. Je hebt MBO werk en denkniveau in een commerciële richting en bent daardoor commercieel gedreven, klant- en service gericht en flexibel. We zien graag je passie voor onze producten terug in je verkoop. Je bent daarnaast fulltime beschikbaar (38 uur) en werkt ook op koopavonden en weekenden (inclusief koopzondagen).

Wat bieden wij?
Natuurlijk ontvang je een warm welkom in onze TREK-familie, waarin we aandacht hebben voor jou als persoon. Dat betekent dat we er alles aan doen om jou te laten slagen in je job, onder andere door interne opleidingen, zoals onze trainingstool TrekU, maar ook door te kijken naar waar jouw ambities en doorgroeimogelijkheden liggen. Daarnaast kom je terecht in een leuk team enthousiaste collega’s met een grote passie en trots voor onze producten.
Tot slot kent TREK goede arbeidsvoorwaarden en daarnaast kun je natuurlijk voor een mooi prijsje zo’n toffe TREK fiets of accessoires kopen voor thuis!

Enthousiast?
Ben jij enthousiast geworden om bij één van de grootste merken in de fietswereld aan de slag te gaan? Wij ontvangen graag jouw CV & motivatiebrief!

 

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."
It helps us to create more job postings and work with more cycling brands. Thank you!
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter