Image by Tessa Rampersad

Sales Associate - Eindhoven

trek

Employment Type:

Job Level:

Retail

Category:

Oct 7, 2021

Posted:

Eindhoven,
Netherlands

Job Location:

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."

Job Description

TREK is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met TREK in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen: Bouw aan duurzame dingen - herinneringen, relaties, fietsen, een merk - en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders - stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen. Wij willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie; 

‘’We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’

Heb jij een passie voor fietsen en wil je bijdragen aan de missie van TREK? Voor onze TREK Store in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Sales Associate die er alles aan doet om onze klanten de winkel met een glimlach te laten verlaten. Jouw missie is namelijk pas echt geslaagd als de klant tevreden de winkel uit loopt!

Wat ga je doen?
Als Sales Associate ben jij dé specialist en adviseer je onze klanten van A tot Z. Door het volgen van interne trainingen weet jij alles over ons brede assortiment aan fietsen en accesoires. Heb je toch nog een specifieke vraag over een fiets? Jouw collega’s staan met hun kennis en ervaring altijd klaar om je te helpen. Bij TREK staat kwaliteit en service hoog in het vaandel, dus jij doet er alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Naast jouw adviserende rol, zorg je er ook voor dat onze winkel er altijd op en top uitziet. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een kandidaat die woonachtig is in Eindhoven of nabije omgeving met minimaal 3 jaar soort gelijke ervaring. Je hebt MBO werk- en denkniveau in een commerciële richting en bent daardoor commercieel gedreven, klant- en service gericht en flexibel. We zien graag je passie voor onze producten terug in je verkoop. Je bent daarnaast flexibel beschikbaar op koopavonden en in weekenden (inclusief koopzondagen).

Wat bieden wij?
Natuurlijk ontvang je een warm welkom in onze TREK-familie, waarin we aandacht hebben voor jou als persoon. Dat betekent dat we er alles aan doen om jou te laten slagen in je job, onder andere door interne opleidingen, zoals onze trainingstool TrekU, maar ook door te kijken naar waar jouw ambities en doorgroeimogelijkheden liggen. Daarnaast kom je terecht in een leuk team enthousiaste collega’s met een grote passie en trots voor onze producten.
Tot slot kent TREK goede arbeidsvoorwaarden en daarnaast kun je natuurlijk voor een mooi prijsje zo’n toffe TREK fiets of accessoires kopen voor thuis!

Enthousiast?
Ben jij enthousiast geworden om bij één van de grootste merken in de fietswereld aan de slag te gaan? Wij ontvangen graag jouw CV & motivatiebrief!

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."
It helps us to create more job postings and work with more cycling brands. Thank you!
  • Facebook Icon
  • Instagram Icon
  • YouTube Icon