Image by Tessa Rampersad

Medewerker Inbound

trek

Employment Type:

Job Level:

Distribution

Category:

Oct 7, 2021

Posted:

Wijchen,
Netherlands

Job Location:

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."

Job Description

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega bij het Inbound team!

‘’We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’

Wat ga je doen?

Vanuit het distributiecentrum in Wijchen zorgen we voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Iedere dag zetten we ons in om op tijd te kunnen leveren en onze klanten tevreden te stellen.

De afdeling Inbound is verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van de binnenkomende goederen. Zendingen voor 12:00 uur ontvangen, dienen binnen 24 uur verwerkt te zijn zodat de parts/bikes direct beschikbaar zijn voor de Sales afdeling. De receiving werkzaamheden bestaan uit het lossen van trucks/containers, truck- en controle werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?

Een leuke afwisselende baan met leuke en betrokken collega's en een goede sfeer. Gezien onze sportieve blik op de wereld kun je bij ons lekker buiten fietsen met een leenfiets of sporten in onze fitnessruimte! Ook zorgen wij voor vers fruit op het werk. Je krijgt je reiskosten vergoed (€0,19 per km, max. 30 km enkele reis). Daarbovenop kun je als medewerker (stads)fietsen en accessoires kopen voor een mooi prijsje! Bij goede prestaties kun je tevens een bonus (€200,-) ontvangen die maandelijks wordt uitgekeerd.

 

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken gemotiveerde collega's die flexibel zijn, het werk zelf zien liggen en hun verantwoordelijkheid pakken. Je spreekt de Nederlands of Engels en bent een doener die graag fysiek bezig is. Je werkt graag overdag of in de avond maar toch op vaste momenten. Door de verschillende diensten zijn we open van 6.00 uur en werken we tot uiterlijk tot 22.00 uur om alle zendingen te deur uit te krijgen! Er zijn dus meerdere mogelijkheden qua werktijden mogelijk! Eventuele ervaring met de EPT, hef- en reachtruck is gewenst, maar niet noodzakelijk. 

Ben jij onze nieuwe collega die graag (samen) werkt in een informeel en groeiend bedrijf?

We komen graag met je in contact! 

 
Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."
It helps us to create more job postings and work with more cycling brands. Thank you!
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter