Image by Tessa Rampersad

Magazijnmedewerker

trek

Employment Type:

Job Level:

Distribution

Category:

Oct 7, 2021

Posted:

Wijchen,
Netherlands

Job Location:

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."

Job Description

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega Magazijnmedewerker!

TREK is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met TREK in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen: Bouw aan duurzame dingen - herinneringen, relaties, fietsen, een merk - en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders - stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen. Wij willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie;

‘’We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’

 

Wat ga je doen?

Vanuit het distributiecentrum in Wijchen zorgen we voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Iedere dag zetten we ons in om op tijd te kunnen leveren en onze klanten tevreden te stellen. De werkzaamheden bestaan uit orders verzamelen via een handscanner, het laden van producten op transport of het verrijden van binnenkomende producten naar stellingen. De producten die je moet verzamelen zijn afhankelijk van de afdeling.

 

Wat bieden wij jou?

Een leuke afwisselende baan met leuke en betrokken collega's en een goede sfeer. Gezien onze sportieve blik op de wereld kun je bij ons lekker buiten fietsen met een leenfiets of sporten in onze fitnessruimte! Ook zorgen wij voor vers fruit op het werk. Je krijgt je reiskosten vergoed (€0,19 per km, max. 30 km enkele reis). Daarbovenop kun je als medewerker (stads)fietsen en accessoires kopen voor een mooi prijsje! Bij goede prestaties kun je tevens een bonus (€200,-) ontvangen die maandelijks wordt uitgekeerd.

 

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken gemotiveerde collega's die flexibel zijn, het werk zelf zien liggen en hun verantwoordelijkheid pakken. Je spreekt de Nederlands of Engels en bent een doener die graag fysiek bezig is. Je werkt graag overdag of in de avond maar toch op vaste momenten. Door de verschillende diensten zijn we open van 6.00 uur en werken we tot uiterlijk tot 22.00 uur om alle zendingen te deur uit te krijgen! Er zijn dus meerdere mogelijkheden qua werktijden mogelijk! Eventuele ervaring met de EPT, hef- en reachtruck is gewenst, maar niet noodzakelijk. 

Ben jij onze nieuwe collega die graag (samen) werkt in een informeel en groeiend bedrijf?

We komen graag met je in contact! 

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."
It helps us to create more job postings and work with more cycling brands. Thank you!
  • Facebook Icon
  • Instagram Icon
  • YouTube Icon