Image by Tessa Rampersad

Fietstechnicus (Service Center Technician)

trek

Employment Type:

Job Level:

Trek Certified Service

Category:

Oct 7, 2021

Posted:

Wijchen,
Netherlands

Job Location:

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."

Job Description

TREK Bicycle Corporation is de wereldwijd marktleider op het gebied van fietsen. TREK produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Tevens is TREK de grootste fietsproducent van de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo (Wisconsin) waar het in 1976 allemaal begon. In Nederland is het kantoor voor de Benelux gevestigd in Harderwijk en het Europees distributiecentrum in Wijchen. De TREK fietsen, onderdelen en accessoires worden in meer dan 90 landen verkocht.

In ons distributiecentrum in Wijchen bevindt zich ook het Service Center. Vanuit hier zorgen we met een super gemotiveerd, informeel en professioneel team voor de afhandeling van garantieservice voor onze klanten.  Wij geloven in een aanpak waarbij de mensen centraal staan om gastvrijheid van wereldklasse te bereiken door middel van voortdurende verbetering.

Omdat TREK hard groeit en we graag onze klanten zo snel mogelijk van dienst willen zijn zoeken we op dit moment versterking voor ons Service Center-team. Als jij klaar bent met het plakken van bandjes en het juist leuk vindt om de meer uitdagende (en ingewikkelde) serviceverzoeken op te lossen voor onze klanten, lees dan verder, want wij zoeken een:

Fietstechnicus (Service Center Technician)

Je taken
Als Service Center Technician ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, repareren en vervangen van (onderdelen van) fietsen. Je beantwoordt technische vragen van collega’s en dealers en bent met je scherpe oog in staat om schades aan carbon frames tot in detail te analyseren. Als het nodig is geef je verbeterpunten door aan de engineers zodat we onze fietsen nóg veiliger en beter kunnen maken. Je werk is heel afwisselend, je houd je bezig met e-bikes maar verhelpt ook problemen aan racefietsen en mountainbikes, bouwt fietsen op voor onze (marketing)evenementen en mag ook ter plaatse helpen bij deze evenementen als je dat leuk vindt. Uiteraard werk je met de nieuwste technologieën en de meest moderne fietsen. Bij ons draait het om de kwaliteit van je werk en niet alleen maar om de hoeveelheid fietsen die je per dag afwerkt.

Wie zoeken wij:
Een servicegerichte, flexibele collega die een berg motivatie met zich meebrengt. Je bent handig met een computer, spreekt en schrijft vloeiend in het Nederlands en Engels en daarnaast denk je altijd in oplossingen. Je woont max. 60 km van Wijchen vandaan of bent bereid om te verhuizen. Daarnaast heb je ook:

  • Een dosis humor
  • Minimaal 3 jaar ervaring met sleutelen bij een fietsspecialist
  • Ervaring met E-Bikes is een pre
  • MBO werk- en denkniveau


Wat bieden wij:
Een warm welkom in de Trek familie. Wij hebben aandacht voor jou als persoon en dat betekent dat we er alles aan doen om jou te laten slagen in je job. We bieden interne en externe opleidingen om je kennis te vergroten en ondersteunen je op je werkplek. Daarnaast krijg je van ons een uur per week om te sporten onder werktijd. Dat kan in onze eigen sportschool op locatie of je pakt één van de fietsen en gaat genieten van de buitenlucht door een lunchride met collega’s. Daarnaast kun je natuurlijk voor een mooi prijsje zo’n toffe Trek fiets of accessoires kopen voor eigen gebruik. 

Enthousiast?
Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan, wij ontvangen graag jouw CV! Even geen CV bij de hand? Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar hr_bikeurope@trekbikes.com en wij nemen contact met je op voor een eerste kennismaking.

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."
It helps us to create more job postings and work with more cycling brands. Thank you!
  • Facebook Icon
  • Instagram Icon
  • YouTube Icon