Image by Tessa Rampersad

Customer Care Guide B2C

trek

Employment Type:

Job Level:

Customer Service

Category:

Oct 7, 2021

Posted:

Harderwijk,
Netherlands

Job Location:

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."

Job Description

TREK is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met TREK in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen: Bouw aan duurzame dingen - herinneringen, relaties, fietsen, een merk - en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders - stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen. Wij willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie;

‘’We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’ 

Op het verkoopkantoor van Trek in de Benelux in Harderwijk, bevindt zich onder andere de Customer Care afdeling. Momenteel zijn we op zoek naar een fulltime B2C Customer Care Guide die ons nieuwe B2C project actief gaan ondersteunen. 

Wat ga je doen? 
Bij Trek Benelux zijn we een project gestart om consumenten nog beter van dienst kunnen zijn. Ons doel is om meer mensen enthousiast te maken voor ons merk en onze producten en het ze zo makkelijk mogelijk te maken om onze producten aan te schaffen. In de functie als B2C Customer Care Guide, ben jij het aanspreekpunt voor consumenten die onze website bezoeken en zult hen door middel van verschillende communicatiemiddelen, helpen om het juiste product te kiezen. Jij zorgt ervoor dat de klanten efficiënt en snel worden geholpen.  

Wat ga je verder doen? 

  • Je bent het eerste contact voor consumenten en beantwoordt zelfstandig vragen, geeft advies, etc. Je bent hier ook proactief in. 
  • Proactief informeren van managers en collega's over herhalende problemen/vragen
  • Zorgt dat de details van de aanvragen worden geregistreerd, net als eventuele commentaren, klachten en de genomen acties.
  • Neem actief deel aan-, en volg trainingen die door Trek worden aangeboden
  • Assisteren bij de voorbereiding op, en indien van toepassing, aanwezig zijn bij: dealer shows, productintroducties en andere dealer/consumentenevenementen 

Wie zoeken wij? 
We zoeken naar iemand met een positieve houding die niet bang is om aan te pakken, door te pakken en heeft een ‘’het gaat lukken’’ mentaliteit. Daarnaast heb je een commerciële instelling, ervaring met Customer Care/klantenservice, goede computervaardigheden en probleemoplossende vaardigheden. Je hebt een mbo+ niveau en bent communicatief zeer sterk in de Nederlandse als ook de Engelse taal. TREK is immers een Amerikaans bedrijf en je hebt collega’s over de hele wereld. Mocht je Frans spreken, dan zou dat top zijn, maar dit is geen voorwaarde. Heb je dan ook nog een passie voor en kennis over fietsen? Dan ben jij onze ideale kandidaat! 

Wat bieden wij?
Je krijg een warm welkom in de TREK-familie. Wij hebben aandacht voor jou als persoon en dat betekent dat we er alles aan doen om jou te laten slagen in je job. We bieden interne en externe opleidingen om je kennis te vergroten en ondersteunen je op je werkplek. Daarnaast kun je natuurlijk voor een mooi prijsje zo’n toffe TREK fiets of accessoires kopen voor thuis.

Enthousiast?
Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan, wij ontvangen graag jouw motivatiebrief & CV!

Make sure to mention in your application:
"I found this opportunity on the What Is Cycling job board."
It helps us to create more job postings and work with more cycling brands. Thank you!
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter